Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recapta prop de 16.000 euros per a la Marató de TV3

Les activitats organitzades han recollit prop de 9.000 euros a Vandellòs i quasi 7.000 euros, a l’Hospitalet de l’Infant

Imatge del sopar popular de la jornada benèfica de Vandellòs Imatge del sopar popular de la jornada benèfica de Vandellòs AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 07 Febrer 2020 12:46

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aconseguit recaptar gairebé 16.000 euros per a la darrera edició de la Marató de TV3, dedicada a les malalties minoritàries. En concret, prop de 9.000 euros, al nucli de Vandellòs; i quasi 7.000 euros, al nucli de l’Hospitalet de l’Infant.

A Vandellòs, les entitats del poble van organitzar, amb la col·laboració de l'Ajuntament, diverses activitats. La major part d'aquestes activitats es van concentrar el passat 14 de desembre, al pavelló esportiu.

                                                             Marató infantil celebrada a l'Hospitalet de l'Infant: 

Marató infantil Hospitalet

A l'Hospitalet de l'Infant, els actes en benefici de la Marató van començar al novembre i es perllongaran fins a finals d’aquest mes de febrer. També els van organitzar les entitats i veïns del poble, amb el suport del consistori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: