Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’escriptora Matilde Mendieta Goicoechea presenta el seu segon llibre a la Biblioteca de Salou

El llibre ‘18 selfies con las enfermedades’ es presenta aquest divendres 14 de febrer, en una conferència organitzada per l’Associació de Familiars d’Alzheimer

L’escriptora Matilde Mendieta Goicoechea presentarà el seu segon llibre que dedica a la figura del cuidador o cuidadora L’escriptora Matilde Mendieta Goicoechea presentarà el seu segon llibre que dedica a la figura del cuidador o cuidadora CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 13 Febrer 2020 08:05

L’escriptora Matilde Mendieta Goicoechea presentarà aquest divendres, dia 14 de febrer, a les 18:00h, el seu segon llibre '18 selfies con las enfermedades', a la Biblioteca Pública Municipal de Salou. La conferència està organitzada per l’Associació de Familiars d’Alzheimer (AFA) Torre Vella de Salou, constituïda el passat mes d’agost.

Després de l’èxit de la seva primera obra, '9 regalos del Alzheimer', l’autora dedica aquest segon llibre a donar esperança a la figura del cuidador o cuidadora, fent extensiu el missatge que qualsevol malaltia aporta coneixement, permet descobrir habilitats ocultes i fa recordar que l’amor incondicional és el millor dels antídots.

L'AFA Torre Vella de Salou

L’Associació de Familiars d’Alzheimer (AFA) Torre Vella de Salou es troba ubicada els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 18.30 h, a la sala Ramon Llull del Centre Cívic, on realitza diversos tallers de memòria, xerrades, i sessions d’higiene i alimentació, entre d’altres.

Aquest 2020, l’entitat realitzarà diverses campanyes de prevenció, com la presentació de la polsera identificativa per a persones amb Alzheimer, creada per la Federació d’Associacions de Familiars Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) i els Mossos d’Esquadra, el proper 28 de febrer; l’espectacle 'Flamenc per recordar', al juny; i el I Congrés 'El Universo del cuidador de personas dependientes y mayores', els dies 17 i 18 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: