Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mas Pintat de Reus continua el canal de meditació i el servei d'escolta des de la mirada sistèmica

La meditació és que empodera a les persones partint del fet de reaprendre a relaxar-se i traient el factor "estrés" del mapa corporal-mental

Mas Pintat de Reus Mas Pintat de Reus ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juny 2020 18:31

Mas Pintat de Reus continuarà durant el mes de juny els diferents serveis que ofereix arran de la Covid-19 i que són concretament, un canal de meditació, i un servei d'escolta activa des de la mirada sistèmica. D'aquesta manera, cada matí a les 7:30 h, Mas Pintat ofereix aquest servei facilitat pel departament de Recursos Humans "Fem salut" de l'Ajuntament de Reus i per la Fundació Educativa i Social (FES).

Aquestes sessions d'acompanyament van començar el passat 27 d'abril i van adreçades a totes les persones que volen connectar uns moments d'atenció i regulació en la respiració i atendre al moment present amb una actitud d'obertura, acceptació i absència de judici. L'activitat la realitza la directora del centre, Rosa Martí.

Un dels beneficis de la meditació és que empodera a les persones partint del fet de reaprendre a relaxar-se i traient el factor 'estres' del mapa corporal-mental. El mindfulness facilita aquesta eina davant el post confinament i prepara al cos davant un escenari que es nou per tots, aportant una serenor i una sensació de fluir amb els aconteixements, amb una actitud de presa de presència i consciència. El canal utilitzat és aquest.

La meditació te una durada aproximada de 20-25 minuts i es finalitza amb una ressenya bibliogràfica d'algun autor referent en gestió emocional, article, novel·la o conte que afavoreix aquest cuidatge que parteix d'un mateix.

Servei d'escolta activa

Per altra banda i com a acompanyament a les persones en aquests moments d'especial atenció i cura, es planteja el 'Servei d'escolta activa des de la mirada sistèmica', que està pensat per tal que l’usuari se senti escoltat i on pugui comunicar el seu estat d’ànim, en el marc d’una conversa tranquil·la per sentir-se acompanyat.

La possibilitat de la trobada virtual amb aquest servei d'escolta facilitaria aquesta comunicació, la expressió, la mirada es una aproximació entre el facilitador i el usuari i es pot canalitzar per jitsi meet o zoom. Per sol·licitar el servei només cal enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les dades de la persona que vulgui fer ús del servei.

Ambdós serveis continuen actius durant el mes de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: