Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien el robatori d'un cadell de beagle a Riudoms

Els dos presumptes lladres van ser vistos per última vegada caminant per la carretera de Cambrils a Reus

El Mystic és un cadell de beagle que va ser robat a dins d'un mas de la partida Blancafort de Riudoms El Mystic és un cadell de beagle que va ser robat a dins d'un mas de la partida Blancafort de Riudoms CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 08 abril 2022 10:05

Una família de Riudoms ha denunciat davant la Policia Local el robatori d'un cadell de beagle, de dos mesos, i que es diu Mystic. Segons els propietaris, els lladres són dos nois -de 25 a 30 anys- que haurien accedit, el dimecres passat 6 d'abril, entre les 15:30 i les 16:30 h, al mas on resideixen situat a la partida Blancafort, tot vulnerant la propietat privada.

L'últim cop que els dos individus van ser vistos per veïns de la zona va ser caminant per la carretera de Cambrils en direcció a Reus, a l'alçada de Desguace Damian. La descripció que han facilitat dels dos joves és que "anaven vestits amb pantalons i jerseis negres, un portava el cabell curt negre i barba llarga i amb ulleres de sol i l'altre portava el cabell curt rossenc, amb ulleres. Els dos eren de constitució prima i d'una alçada d'1,70 m aproximadament ".

Els propietaris expliquen que tot just feia un dia que el cadell havia deixat d'alletar i que tenien previst xipar-lo en els propers dies. El cadell portava un collar verd fluorescent.

Qualsevol persona que aporti qualsevol dada sobre el gosset o dels lladres pot adreçar-se a la Policia Local de Riudoms, al telèfon 653457339 o al compte de Twitter esther_blanes (a través d'un missatge privat).

Durant aquestes últimes setmanes, col·lectius i associacions animalistes han denunciat a través de les xarxes socials diversos robatoris de gossos de raça amb l'objectiu de segrestar-los per poder-los mesclar o reproduir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: