Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressa a presó d'un home per robar en onze domicilis de Reus on vivia gent gran

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ja va ser detingut al març a Tarragona pels mateixos fets

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra, d'esquena Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra, d'esquena MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dissabte, 09 abril 2022 08:21

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts el presumpte autor d'onze delictes de furt en domicilis de Reus on vivien persones d'edat avançada soles. A l'arrestat, de 55 anys d'edat i amb nombrosos antecedents policials, també se li atribueixen cinc delictes d'entrada d'habitatge aliè a la capital del Baix Camp.

El lladre es guanyava la confiança de les seves víctimes per entrar als seus domicilis i posteriorment, aprofitava per robar joies i altres objectes de valor.

La investigació policial va iniciar-se a finals de l'any passat i va ser detingut el 14 de març per onze furts i un robatori amb violència comesos a Tarragona. Ara, el jutge ha decretat l'ingrés a presó després de passar a disposició policial aquest dimecres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: