Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut el presumpte autor de la mort violenta d'un home en una baralla al centre de Reus

La Policia Local de Terrassa deté l'arrestat, de 39 anys, i amb diversos antecedents policials

L'arrestat ha passat aquest dilluns al matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus L'arrestat ha passat aquest dilluns al matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 09 Octubre 2023 19:07

Detingut el presumpte autor de la mort violenta d'un home, de 47 anys, en una baralla al centre de Reus. Els fets es van produir al voltant de les onze de la nit el 29 de setembre d'enguany. La víctima, que va resultar ferida a conseqüència de la disputa, va morir dos dies després a l'hospital.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i van confirmar que el presumpte autor de la mort és un individu, de 39 anys, i amb diversos antecedents policials. El detingut va ser identificat aquest dissabte a Terrassa per agents de Policia Local, els quals el va detenir a requeriment dels mossos.

L'arrestat ha passat aquest dilluns al matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus. La investigació continua oberta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: