Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sis detinguts d'entre 19 i 50 anys pel tiroteig a Tarragona amb un mort i dos ferits

Els Mossos mantindran un dispositiu de seguretat al barri de Campclar durant tota la nit per evitar nous aldarulls

Dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer on ha tingut lloc el tiroteig, aquest migdia, al barri de Campclar de Tarragona Dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer on ha tingut lloc el tiroteig, aquest migdia, al barri de Campclar de Tarragona CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 10 Octubre 2023 22:03

Els Mossos han detingut sis persones d'entre 19 i 50 anys pel tiroteig d'aquest dimarts al barri de Campclar de Tarragona amb una persona morta i dues ferides. La policia manté la investigació oberta per determinar el grau de participació de cada detingut.

Els Mossos han pres declaració a deu persones, que s'han amagat en un habitatge del carrer Riu Brugent i s'han lliurat sense oferir resistència quan els equips especialitzats es preparaven per assaltar-lo, segons fonts de la investigació.

L'intendent Vicenç Lleonart ha explicat que s'han localitzat dues armes de foc, que la baralla ha estat entre dos "grups familiars" i que es mantindrà un dispositiu de seguretat al veïnat durant tota la nit per evitar nous aldarulls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: