Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Identificats els protagonistes d'un vídeo viral de conducció temerària a l'A-27 i la T-11 a Tarragona

Els denunciats no portaven el cinturó de seguretat i anaven asseguts a les finestres dels cotxes

Els denunciats no portaven el cinturó de seguretat i anaven asseguts a les finestres dels cotxes Els denunciats no portaven el cinturó de seguretat i anaven asseguts a les finestres dels cotxes MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 12 Octubre 2023 00:46

Els Mossos d'Esquadra han identificat els tres conductors i els cinc acompanyants de dos cotxes que el 30 de setembre passat circulaven de forma temerària per les carreteres A-27 i T-11 a Tarragona. Les accions dels vehicles van ser gravades i difoses a través de les xarxes socials, en uns vídeos que van esdevenir virals. Segons subratllen els Mossos, els denunciats no portaven el cinturó de seguretat i anaven asseguts a les finestres dels cotxes.

Al vídeo també es veu un dels automòbils fent esses al mig de la carretera, i els dos vehicles circulant en paral·lel amb diverses persones assegudes a les finestres impedint el pas de la resta de cotxes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: