Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys cinc detinguts en un operatiu al Camp de Tarragona contra una organització criminal dedicada a les estafes

Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil fan set registres als municipis de la Riba, Coma-ruga, Reus i Tarragona

Dos agents de la Guàrdia Civil sortint amb un detingut en un dels registres fets a Tarragona l'operatiu policial conjunt amb els Mossos d'Esquadra Dos agents de la Guàrdia Civil sortint amb un detingut en un dels registres fets a Tarragona l'operatiu policial conjunt amb els Mossos d'Esquadra ARIADNA ESCODA / MAR ROVIRA
Successos ACN
Dijous, 02 Novembre 2023 15:59

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Civil, han detingut almenys cinc persones en l'operatiu fet aquest dijous al Camp de Tarragona. Des de les set del matí i fins a aquest migdia, els agents han fet set registres en domicilis de la Riba (Alt Camp), Coma-ruga al Vendrell, Reus i a Tarragona. En aquesta darrera ciutat, els cossos policials han fet entrades en quatre punts, entre ells en un habitatge del carrer Ramon Cajal i en un altre al barri de Sant Pere i Sant Pau.

Segons fonts properes a la investigació consultades per l'ACN, l'objectiu ha estat desarticular una organització criminal dedicada a les estafes.

Les detencions estan relacionades amb delictes informàtics. La investigació està sota secret d'actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: