Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinc detinguts en un operatiu de seguretat ciutadana a locals comercials de Cambrils

Mossos, Policia Nacional i Policia Local han inspeccionat una fruiteria, dos locutoris i una barberia

Diners i substàncies estupefaents comissats en un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Policia Local a establiments comercials de Cambrils Diners i substàncies estupefaents comissats en un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Policia Local a establiments comercials de Cambrils MOSSOS D'ESQUADRA / ACN
Successos ACN
Dijous, 14 Desembre 2023 00:25

Cinc persones han estat detingudes aquest dimecres a la tarda a Cambrils en el marc d'un operatiu de seguretat ciutadana a locals comercials de la localitat. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, l'operació s'ha fet de forma conjunta amb Policia Nacional i Policia Local. En concret s'han inspeccionat quatre locals -una fruiteria, dos locutoris i una barberia- situats a l'avinguda Baix Camp cantonada amb el carrer Verge de la Riera. Tres dels detinguts els ha fet Mossos d'Esquadra, dos per tràfic de drogues i un altre per tenir una ordre de crida i cerca pendent. Les altres dues detencions les ha fet Policia Nacional per infraccions de la llei d'estrangeria.

Pel que fa als dos detinguts per tràfic de drogues, es tracta de dos individus de 21 i 39 anys que tenen antecedents policials. Durant l'escorcoll se'ls ha trobat amagats a la roba interior embolcalls de cocaïna.

A banda de les cinc detencions, Policia Nacional també ha fet dues actes de citació igualment per infraccions de la llei d'estrangeria, mentre que Mossos han denunciat tres persones més per tinença de substàncies estupefaents.

Policia Local, de la seva banda, ha aixecat quatre actes d'infracció en les inspeccions als establiments per irregularitats administratives.

Finalment s'ha identificat vint-i-una persones, set de les quals tenien antecedents policials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: