Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys dues persones detingudes a Torredembarra en l'operació contra una trama d'explotació de treballadors estrangers

La Guàrdia Civil i la policia espanyola practiquen una desena d'escorcolls en establiments del municipi i de Tarragona

Dos agents de la Guàrdia Civil davant del domicili on fan un escorcoll a Torredembarra Dos agents de la Guàrdia Civil davant del domicili on fan un escorcoll a Torredembarra MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 08 abril 2024 10:25

La Guàrdia Civil i la policia espanyola han detingut almenys dues persones en una operació contra una suposada trama organitzada per explotar treballadors estrangers. Des d'aquest dilluns a la matinada, agents dels dos cossos estan practicant una desena d'escorcolls en establiments del sector de la restauració de la població costanera, majoritàriament, però també a Tarragona.

La primera arrestada és una dona que estaria relacionada amb la gestió de tres restaurants, situats al passeig marítim de Torredembarra, en els quals els agents han fet entrades i s'han emportat documentació.

El segon detingut seria un home. Fonts pròximes al cas preveuen més arrestos durant l'operatiu que continua en marxa. La investigació està sota secret d'actuació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: