Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra modificarà el PGOU per traslladar activitats econòmiques de petita dimensió al polígon

La Regidoria d'Urbanisme proposa permetre dos negocis per parcel·la, mantenint-se la parcel·la mínima en 500 m2, com marca el Pla General

La Regidoria d'Urbanisme proposa permetre dos negocis per parcel·la, mantenint-se la parcel·la mínima en 500 m2, com marca el Pla General La Regidoria d'Urbanisme proposa permetre dos negocis per parcel·la, mantenint-se la parcel·la mínima en 500 m2, com marca el Pla General ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Novembre 2020 08:08

La Regidoria d’Urbanisme de l'Ajuntament de Torredembarra treballa en la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanan (PGOU) de Torredembarra per ajustar les superfícies mínimes que s’exigeixen per a la implantació d’activitats a la zona industrial. Tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Guasch, l’objectiu de la modificació és "descongestionar els nuclis més urbans d’algunes activitats que poden tenir millor encaix al polígon industrial i ara no s’hi poden instal·lar perquè les superfícies mínimes són massa elevades per als seus negocis".

En aquest sentit, la configuració actual de parcel·lació mínima i limitació d’activitats al polígon industrial impedeix que les activitats industrials de superfícies inferiors a 500 m2 s’hi puguin instal·lar, ja que només es permet una activitat econòmica per parcel·la. Amb la modificació que ara es proposa, es permetrà dues activitats econòmiques per parcel·la, mantenint-se la parcel·la mínima en 500 m2.

El ple ordinari del mes de novembre, que tindrà lloc aquest dijous 19 de novembre, a les 18 h, a la Sala de Plens, tractarà, entre d’altres qüestions, l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Torredembarra – Activitats Zona Industrial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: