Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls aprova definitivament el projecte de millora del passeig de l'Estació

El projecte contempla la millora de les voreres i la modernització de la totalitat de la xarxa d’aigua

L'Ajuntament de Valls ha aprovat el projecte de millora de les voreres i modernització de la totalitat de la xarxa d’aigua de la zona del passeig de l’Estació L'Ajuntament de Valls ha aprovat el projecte de millora de les voreres i modernització de la totalitat de la xarxa d’aigua de la zona del passeig de l’Estació AJUNTAMENT DE VALLS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 18 Març 2021 21:13

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat, de manera definitiva, el projecte de millora de les voreres i modernització de la totalitat de la xarxa d’aigua de la zona del passeig de l’Estació, amb una inversió de 561.000 euros. E

El projecte contempla la renovació de la totalitat de les voreres laterals situades a banda i banda del passeig que, amb una longitud de 500 metres, és una de les vies principals de la ciutat. D’aquesta manera, es preveu l’ampliació de les voreres a totes les cruïlles per facilitar la seguretat i mobilitat a peu i, a la vegada, l’eliminació de barreres arquitectòniques als diversos passos de vianants.

Les obres comportaran també la renovació de la xarxa d’aigua, una de les principals de Valls ja que dona servei a una de les zones més poblades de la ciutat i, a la vegada, assegura també el subministrament als barris del Vilar, Pisos de Clols i Colla Vella.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament dona continuïtat a la millora urbanística i de serveis al passeig de l’Estació on, durant el 2020, es va efectuar la modernització de l’enllumenat amb la substitució dels grups òptics, amb una inversió superior als 40.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: