Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Magí, l’alimentació i l’esport, presents aquest agost al Parc Central

El centre comercial de Tarragona ha organitzat, per als més petits, diferents activitats de caràcter lúdic-educatives

El Parc Central de Tarragona ofereix aquest mes activitats adreçades al públic familar El Parc Central de Tarragona ofereix aquest mes activitats adreçades al públic familar PARC CENTRAL
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Agost 2018 17:44

El Parc Central de Tarragona ha iniciat ja diferents activitats per al públic infantil per al mes d’agost. Es tracta d’un conjunt d’accions de caràcter lúdic-educatives que es realitzaran al club infantil ‘El Parc’, situat a la planta -1. Després del ‘Taller de carreres amb medalles’ i del ‘Taller de gelats’, arriba –coincidint amb les Festes de Sant Magí, el patró de la ciutat,- ‘el taller de Sant Magí’, on els més petits podran elaborar broquetes saludables amb el principal aliment de les festes com és la síndria. A més, se’ls explicarà –mitjançant material didàctic- què és aquesta festa i els seus orígens. L’activitat tindrà lloc el divendres, 17 d’agost, de 16h a 21h; i el dissabte 18, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

El següent cap de setmana, el divendres 24 i el dissabte 25, tindrà lloc ‘el taller de cintes amb flors’ on s’intentarà que cada participant desenvolupi la seva creativitat i creï una cinta de pèl amb flors de plàstic, deixant volar la seva imaginació.

Per concloure el mes, i per combatre la calor d’agost, Parc Central durà a terme ‘el taller de ventalls’, on el públic infantil aprendrà a crear el seu propi ventall amb plats de cartró i pals. Aquesta iniciativa tindrà lloc el 31 d’agost de 16h a 21h i el dissabte, 1 de setembre, de 12h a 14h i de 16h a 21h.

El Brand Experience Manager de Parc Central, José Luis Baco, va manifestar –respecte a aquestes activitats- que “des del Parc Central apostem per fomentar activitats al voltant de la creativitat, l’art, la cultura i el medi ambient. Busquem establir un vincle educatiu amb els nostres clients complementari a l’oferta de moda i oci que oferim”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: