Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Déus, herois i "Històries des de l’Olimp"

El taller que s'organitza aquest diumenge 2 de desembre, a les 11h, al Moll de Costa, va dirigit a tota la família i permet introduir-nos al món de la mitologia d’una manera lúdica

El taller va dirigit a tota la família i permet introduir-nos en el món de la mitologia clàssica de forma divertida El taller va dirigit a tota la família i permet introduir-nos en el món de la mitologia clàssica de forma divertida MNAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Desembre 2018 15:54

El proper diumenge dia 2 de desembre continua el programa organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) “Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta”, pensat per a famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del nostre passat romà.

En aquesta ocasió, ens proposen una divertida activitat que gira al voltant de la mitologia, amb el taller 'Històries des de l’Olimp!'.

Posar-se en contacte amb el món de la mitologia clàssica, dels déus i dels herois. Conèixer llegendes i mites a l’entorn del naixement de les ciutats, dels fenòmens naturals o de la naturalesa són alguns dels temes que descobrirem a partir d’un joc-itinerari per l’exposició Tarraco/Mnat, que ens permetrà arribar a l’Olimp.

L’activitat es realitzarà al Tinglado 4 del Moll de Costa, del Port de Tarragona, a les 11 h (té una durada aproximada de 2 hores), i un preu de 5 € per persona.

Cal fer reserva prèvia als tel. 977 25 15 15 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Més informació a https://goo.gl/qQVFLj

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: