Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per les Jornades Culturals de la Pobla de Mafumet

L’actor Pep Plaza posarà el to humorístic a l’acte de cloenda

Pep Plaza clourà les Jornades Culturals de la Pobla de Mafumet Pep Plaza clourà les Jornades Culturals de la Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2024 12:37

Sant Jordi és a tocar i, amb motiu d’aquesta festivitat, la Pobla de Mafumet celebra les Jornades Culturals, les quals “es tracten d’un dels moments més esperats de l’any”. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha organitzat un programa d’actes amb una desena d’activitats.

La presentació del projecte ‘El Club Medusa’, de la pobletana Andrea Aliaga i de Sara Sobrevals, serà l’encarregada de marcar l’inici de les jornades el pròxim dijous, 18 d’abril, a les 18.00 hores a la Sala Tarsici.

L’endemà divendres, 19 d’abril, hi haurà el taller d’iniciació de joieria tradicional amb Antonieta Riera (Tutu). Una activitat que permetrà als seus participants aprendre a serrar, polir i donar textura a les seves joies. La proposta ha tingut molt bona acollida i ja té totes les places exhaurides.

El ritme arribarà a les Jornades Culturals amb l’espectacle de dansa ‘I love 80’S’ que tindrà lloc el dissabte, 20 d’abril, al Casal Cultural. Una proposta que combina diversos estils com el latin jazz, jazz, clàssic, contemporani i fusió, amb els balls de l’època dels anys 80 i amb els estils actuals.

Gran Gala Cultural de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi s’iniciarà amb els alumnes de la Mare de Déu del Lledó protagonitzaran els Jocs Florals escolars al Casal Cultural.

La gran Gala cultural de Sant Jordi, esdeveniment que es desenvoluparà també al Casal Cultural, començarà a les 19.30 h. El públic assistent presenciarà la presentació del nou llibre d’interès local editat per l’Ajuntament, cosa que ja s’ha convertit en tota una tradició per aquestes dates. En aquesta ocasió, es tracta d’un recull fotogràfic que mostra com era la Pobla del segle XX.

Durant l’acte hi haurà dos lliuraments de premis: d’una banda, als Superlectors de la biblioteca i, d’una altra, a les persones guanyadores de la cinquena edició del Concurs de relats breus. També hi participaran els Clubs de lectura adult i infantils. Per acabar, l’Orquestra de Cambra Corelli del Conservatori de Vila seca serà l’encarregada de posar el punt final de la Gala.

Les Jornades Culturals continuaran el dimecres amb ‘Les filles del vent’. Un tast d’avellanes i poesia que se celebrarà als jardins de les piscines. A través d’un relat vivencial i d’un recorregut poètic, els pobletans es podran endinsar en el món de l’avellana. Es tracta d’una activitat gratuïta i organitzada pel Campus Extens de la URV a la Pobla de Mafumet, que requereix d’inscripció prèvia a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalment, Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme clouran les Jornades Culturals amb el concert de Sant Jordi ‘Jazz som aquí’. Es tracta d’una nova producció original i divertida on l’humorista i cantant

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: