Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La MIDIT i Mont-roig del Camp s’alien per impulsar la diversificació econòmica del territori

Els municipis de Pratdip, Tivissa i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han firmat un acord amb Mont-roig del Camp per impulsar projectes conjunts

El president de MIDIT i alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia i l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, firmant l'acord de cooperació El president de MIDIT i alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia i l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, firmant l'acord de cooperació CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 12:19


Mont-roig del Camp s’incorpora a la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) formada per Pratdip, Tivissa i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per iniciar, segons recull l’acord firmat, un procés de cooperació, planificació i participació per al desenvolupament local i la diversificació econòmica del territori. Per aconseguir-ho s’ha creat un grup de treball conjunt entre els equips tècnics de les dues entitats que treballarà per aconseguir una estergia territorial conjunta.

Ambdues parts han decidit rubricar aquest acord degut a la realitat socioeconòmica compartida per tots quatre municipis, l’impuls a escala supralocal d’actuacions de desenvolupament econòmic local i una aposta per les estratègies territorials conjuntes mitjançant la cooperació dels territoris.

A més, el municipi de Mont-roig del Camp també ha iniciat un procés de reflexió i de planificació estratègica en desenvolupament econòmic local amb la participació d’agents públics i privats amb l’objectiu de generar ocupació local i la diversificació econòmica del municipi. Aquesta planificació engloba un Pla Estratègic de Turisme i un Pla Estratègic Mont-roig Miami 2030, que s’utilitzarà per avaluar la situació del municipi i definir les accions a implementar per la seva transformació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: