El CP Calafell agafa avantatge al play-off amb una victòria contra el Lleida (6-4)

Els verds van mantenir els lleidatans a ratlla en un partit que es va convertir en una pluja de gols

Els jugadors del CP Calafell celebren un dels gols marcats en el primer partit del play-off de l'OK Lliga Els jugadors del CP Calafell celebren un dels gols marcats en el primer partit del play-off de l'OK Lliga PARLEM OK LLIGA
Diumenge, 14 Mai 2023 11:29

El CP Calafell es va imposar aquest dissabte al Finques Prats Lleida per 6-4 en el primer partit de quarts del play-off de la Parlem OK Lliga. Tot i la igualtat de la primera part, els locals van mantenir a ratlla els lleidatans en un partit marcat pels gols.

Jan Escala va obrir la llauna amb un gol al minut 4 de partit (1-0). El Lleida va empatar al minut 12, gràcies a un gol de Sergi Folguera (1-1). Els visitants es van posar per davant en el marcador, al minut 15, amb una diana de Xavier Aragonès (1-2). Però Humberto Mendes tornava a empatar el partit pel Calafel, al minut 18 (2-2). Amb aquest marcador s'arribaria al descans.

Ja al segons temps, el Calafell va posar la directa amb dos gols de Sergio Miras, al 27', i de Martí Casas, al 31', que donaven una certa avantatge al conjunt local (4-2). Però el Lleida s'aferrava al partit, tot retallant distàncies gràcies a un gol de Sergi Folguera, al minut 34, (4-3). Jordi Ferrer tornava a marcar pel CP Calafell, al minut 39, (5-3) i Folguera tornava a apropar el Lleida al minut 42 (5-4). Finalment, Sergio Miras feia el definitiu 6-4 per assegurar la victòria del Calafell a casa (6-4).

Gràcies a aquesta victòria, el CP Calafell agafa avantatge en els quarts de final del play off de l'OK Lliga (1-0). El segon partit es disputarà el proper dissabte 20 de maig a Lleida i, en cas de ser necessari un tercer partit per desempatar l'eliminatòria, es jugaria al Joan Ortoll de Calafell.