Segona derrota del CP Calafell davant del Liceo en les semifinals del play-off de l'OK Lliga

Els de Ferran López es veuen obligats a guanyar els dos propers partits al Joan Ortoll si volen forçar el cinquè partit de l'eliminatòria

Imatge de les semifinals Liceo - CP Calafell Imatge de les semifinals Liceo - CP Calafell ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 28 Mai 2023 19:01

El Club Patí Calafell ha perdut aquest migdia a Riazor el segon partit corresponent a les semifinals del play-off de l'OK Lliga. El Liceo s'ha imposat per 4 a 1.

Dava Torres ha avançat el Liceo amb un gol al minut 5 de partit (1-0). La primera part ha estat força igualda i amb alternatives per ambdós costats. Quan l'àrbitre estava a punt de xiular el final del primer temps, César Carballeira ha anotat el segon pels locals (2-0).

Ja al segon temps, Dava Torres ha incrementat l'avantatge gallec amb un gol al minut 35 (3-0). Però en la jugada següent, Arnau Xaus retallava distàncies pel Calafell (3-1). Finalment, el protagonista del partit, Dava Torres, ha anotat el defintiu 4-1, al minut 39.

Després d'aquestes dues derrotes consecutives a Riazor, el CP Calafell està obligat a guanyar els dos partits següents al Joan Ortoll, si vol forçar el cinquè partit a Galícia.