Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tradicional esmorzar amb botifarra d'ou torna aquest Dijous Gras al Mercat Central de Reus

Els paradistes del mercat oferiran, a partir de les 11 del matí i a l'interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista

Els paradistes del Mercat Central de Reus oferiran, a partir de les 11 h i a l'interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista Els paradistes del Mercat Central de Reus oferiran, a partir de les 11 h i a l'interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista ARXIU / REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Febrer 2023 12:55

Aquest dijous, 16 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació popular de botifarra d'ou. Els paradistes del Mercat oferiran a partir de les 11 h i a l'interior del recinte, un esmorzar amb la botifarra de protagonista.

En total es repartiran més de 30 quilos de botifarra d’ou, elaborada per les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Central. La degustació començarà a les 11:00 h i s’allargarà fins a exhaurir existències, es podrà tastar la botifarra d'ou, acompanyada d’una llesca de pa.

Com cada any, l’esmorzar del Dijous Gras és gentilesa de les xarcuteries i cansaladeries del Mercat Central: Casa Borrull, Casa Pladevall, Tremosa, Can Ciurana, Besora, Àlex, K L’Anto i Antònia; amb la col·laboració de la fleca Daniel Salinas que hi posa el pa, i l’oli d’oliva verge extra cedit pel consell regulador de la DOP Siurana.

A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l'ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l'ocasió i els clients que s'hi acostin el cap de setmana podran veure força paradistes disfressats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: