Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Casa Barral de Calafell acull aquest cap de setmana una "perfomance" de 30 hores

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, l'acció artística es farà de les 17:30h de divendres a les 23h del dissabte / També hi haurà portes obertes al patrimoni històric local i diverses activitats

Casa Museu Barral de Calafell Casa Museu Barral de Calafell CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 12:27

Calafell s’adherirà aquest proper cap de setmana al Dia Internacional dels Museus amb jornades de portes obertes al patrimoni històric local i diverses activitats. Aquesta diada, que se celebra cada 18 de maig des de l’any 1977, busca sensibilitzar la societat sobre la importància dels museus en el seu desenvolupament.

Tant divendres, dia 18, com dissabte, dia 19, hi haurà jornada de portes obertes al Castell de la Santa Creu, la Ciutadella Ibèrica, la Casa Barral i el museu de la Confraria de Pescadors. L’horari serà l’habitual en aquests espais (vegeu aquí). A més, es farà la Nit dels Museus, divendres i dissabte, la Casa Barral obrirà fins a la mitjanit.

Les escoles locals també participen d’aquesta programació. Divendres, de 10 a 12 hores, els alumnes de cinquè i de sisè de primària de l’escola Mossèn Cinto Verdaguer faran una visita a l’església de Sant Miquel de Segur de Calafell. Serà una visita molt activa, ja que lliuraran els visitants un tríptic turístic que ells mateixos han dissenyat.

Una performance de 30 hores

Una novetat d’enguany és una performance, al Museu Casa Barral, que durarà 30 hores ininterrompudes. L’artista Maria Stoyanova presentarà “Ocupant un Metre Quadrat”. Començarà a les 17.30 hores de divendres i es prolongarà fins a les 23 hores de dissabte.

També a la Casa Barral es mostrarà l’exposició “Lliçons de Coses”, amb obra d’artistes del col·lectiu La Trastera. Es podrà visitar fins al dia 20 de maig, en l’horari d’obertura del museu. L’acte inaugural serà divendres, a les 19 hores.

Finalment, dissabte hi haurà una visita temàtica al Castell de la Santa Creu, al voltant dels mites i llegendes d’aquesta fortalesa. És una visita gratuïta, a partir de les 11 del matí. Les places són limitades i cal reserva prèvia, trucant el 977 69 46 83 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: