Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja encendrà els llums de Nadal aquest divendres

Es posen a la venda les entrades de la revetlla de Cap d’Any

Imatge d'arxiu de l'encesa de la il·luminació de Nadal a la Canonja Imatge d'arxiu de l'encesa de la il·luminació de Nadal a la Canonja AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2022 07:34

El proper divendres 2 de desembre, a les 17:30 h, s'iniciarà l'acte simbòlic de l'encesa de la il·luminació de Nadal a la Canonja. Enguany el lloc escollit no serà la plaça del Castell, sinó la Rambla 15 d’abril, on s’ha col·locat un arbre de Nadal de grans dimensions i diferents elements de decoració nadalenca, per tal de convertir aquest espai en un lloc de passeig i de trobada. Es farà un compte enrere amb la participació dels i les alumnes de tercer de primària de l'Escola la Canonja i un cop encesos els llums nadalencs ens oferiran una cantada de “Bon Nadal”. Tot seguit, la banda de dixie Stromboli Jazz Band animarà encara més la festa amb les seves interpretacions. Hi haurà berenar per a tothom i es preveu que sigui un cop més un acte de molta afluència de famílies.

A la venda les entrades de la revetlla de Cap d’Any

D'altra banda, la Canonja torna a celebrar la Revetlla de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal. Les entrades ja son a la venda des d’ahir i fins el 10 de desembre. Es poden adquirir en el mateix Poliesportiu. L’aforament és limitat.

El preus:

Sopar + cotilló: 60 € / menú infantil + cotilló: 20 €
Únicament cotilló: 20 € anticipada, 24 € a taquilla / Menors de 14 anys: 6 €

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: