Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs de Reus denuncia Carles Pellicer i Mariona Quadrada

La formació taronja ha presentat dues denúncies diferents per “incitació a l’odi”

Imatge dels membres del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus Imatge dels membres del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus MARC BUSQUETS
Vida Municipal Josep Gallofré- Marc Busquets/Reus Digital
Dijous, 19 Octubre 2017 08:05

El grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Reus va explicar ahir que ha interposat dues denúncies a la fiscalia de l’Audiència Provincial de Tarragona contra la regidora cupaire Mariona Quadrada i el batlle, Carles Pellicer, “per incitació a l’odi”. En el cas de la primera, i segons van exposar, perquè durant l’aturada de país del passat 3-O, la cupaire els va “assenyalar” al carrer, tot provocant la reacció dels assistents a les concentracions. “Ens van dir assassins”, va exposar ahir el portaveu de la formació, Juan Carlos Sánchez. Pel que fa a l’alcalde, les accions legals empreses pel partit taronja són conseqüència del manifest “xenòfob” del govern i la CUP en què s’instava la propietat de l’hotel Gaudí a fer fora els agents de les forces de seguretat espanyoles. La denúncia contra Quadrada es va registrar el dia 6, mentre que, la de Pellicer, dilluns d’aquesta setmana. C’s va puntualitzar que no sap encara si han estat admeses a tràmit.

En relació amb la denúncia presentada contra l’alcalde de Reus, el regidor d’Hisenda i Recursos Generals, i portaveu de l’equip de govern, Joaquim Enrech, va afirmar que darrere d’aquesta hi ha “intencionalitat política”. Un cop es tingui accés al document, Enrech va explicar que es valorarà i el govern no “renunciarà a actuar en conseqüència”.

Davant de la comparació de Cs del manifest del govern i la CUP amb l’expulsió dels jueus, Enrech va titllar-la“d’aberració incendiària i una manifestació impròpia d’un ciutadà i representant polític”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: