Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts i el PSC signen un acord de govern a Vilallonga del Camp i deixen ERC a l'oposició

Els republicans governaven fins ara juntament amb un partit municipalista al poble del Tarragonès

Els caps de llista de Vilallonga Pot Més i de Junts per Catalunya, després d'oficialitzar el pacte de govern a Vilallonga Els caps de llista de Vilallonga Pot Més i de Junts per Catalunya, després d'oficialitzar el pacte de govern a Vilallonga VILALLONGA POT MÉS
Vida Municipal ACN
Dijous, 08 Juny 2023 17:54

Junts per Vilallonga ha arribat a un acord de govern amb el PSC per governar el municipi de Vilallonga del Camp els pròxims quatre anys. Junts va obtenir cinc regidors el passat 28-M i el PSC 1. Les dues formacions s'han fixat com a objectius compartits la creació d'un casal jove, l'habilitació del centre de serveis per la gent gran, millores a la biblioteca i al poliesportiu, la rehabilitació de carrers i voreres o la posada en marxa d'una borsa de treball local, entre d'altres.

D'aquesta manera, els quatre regidors d'ERC i el del partit municipalista Tot(s) quedaran a l'oposició. Aquestes dues formacions han governat fins ara a l'Ajuntament de Vilallonga del Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: