Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carme Pallàs renuncia a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Montblanc per raons de salut

La substituirà la número 4 de la llista d'Esquerra Montblanc, Judit Pere

L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, i el regidor d'Esquerra, Josep Ardila Ardila, aquest dilluns en roda de premsa L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, i el regidor d'Esquerra, Josep Ardila Ardila, aquest dilluns en roda de premsa AJUNTMAENT DE MONTBLANC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2023 18:48

Carme Pallàs ha renunciat a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Montblanc per motius de salut. Pallàs ho va comunicar a l'alcalde de Montblanc el passat divendres, i aquest dilluns s'ha anunciat en una roda de premsa.

L'alcalde, Oriol Pallissó, ha explicat que "és un moment difícil per nosaltres, però la salut és el primer". Pallissó, tot i que lamenta no poder treballar amb Pallàs al govern, respecta la seva decisió i li ha desitjat una ràpida recuperació.

Pallissó també ha estat l'encarregat de llegir unes paraules en nom de Carme Pallàs: "Lamento comunicar que el passat divendres, vaig presentar a l'alcalde la meva renúncia a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Montblanc per motius de salut, el cos és savi i se l'ha d'escoltar. En aquests moments no estic en condicions de fer tot allò que mereix la nostra vila, per tant, he de fer un exercici de responsabilitat i deixar pas. Demano a tothom si us plau, el màxim respecte per la decisió que he pres, no ha estat gens fàcil. Només em consola pensar que deixo en molt bones mans, totes les competències que se m'havien adjudicat i que la feina que es farà serà excel·lent".

Aquesta setmana se celebrarà un ple extraordinari, probablement dimecres, per donar compte de la renúncia de Carme Pallàs. Qui la substituirà en el càrrec serà la número 4 de la candidatura d'Esquerra Montblanc, Judit Pere, que ja havia sigut regidora el passat mandat. Pere assumirà algunes de les
regidories que tenia delegades Carme Pallàs i també d'altres de la regidora Raquel Huguet, com ara infància i joventut i política lingüística.

Tot i això, no serà oficial fins que Judit Pere no prengui possessió del càrrec, que el govern espera poder-ho fer al llarg de la setmana vinent. Serà llavors quan es reorganitzarà oficialment el cartipàs municipal. De tot plegat se n'haurà de donar compte en una altra sessió plenària, on es farà efectiva tota l'organització del govern, així com les retribucions dels càrrecs electes. Un ple que encara no s'ha celebrat per la renúncia de la regidora.

L'alcalde de Montblanc ha volgut deixar clar que això "no és una crisi de govern" i ha remarcat que "som un govern fort i cohesionat". L'alcalde ha fet la roda de premsa acompanyat del regidor d'Esquerra, Josep Ardila Ardila, i també de la resta de regidors i regidores del govern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: