Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant abandona la primera línia política

Alfons Garcia passa el relleu com a regidor socialista del consistori a la regidora Maria José Gómez, portaveu del PSC al municipi

L'exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, en una imatge d'arxiu L'exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2023 07:23

El fins ara regidor del PSC a l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons García, ha presentat la seva renúncia com a regidor de la corporació a fi i efecte de passar el relleu a la regidora Maria José Gómez, portaveu del PSC al municipi, així com a la resta de regidors i regidores socialistes d'aquest municipi del Baix Camp.

Cal recordar que Alfons García, actualment a l'oposició, ha estat alcalde i regidor de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant durant 12 anys, aconseguint majories sòlides i uns resultats que van consolidar el PSC com a primer partit del municipi.

En la seva intervenció al darrer ple, en donar compte de la seva renúncia, Alfons García va reiterar el seu compromís "de treballar per poder transformar el dia a dia al nostre municipi i aconseguir així una societat més justa i més cohesionada. Aquest compromís el mantinc i el mantindré durant tota la meva vida, ara l'única variació és que el duré a terme fora de la sala de plens però amb el mateix vigor i la mateixa determinació amb la que he treballat fins ara", ha argumentat.

En aquest sentit, s'ha mostrat convençut "de deixar un equip municipal plenament preparat per donar un nou impuls al projecte socialista a Vandellòs i l'Hospitalet. Tenim un grup format per persones molt vàlides i molt qualificades per donar saba nova a un projecte necessari i imprescindible pel poble."

Així mateix, Alfons García ha tingut paraules d'agraïment "per tots aquells i aquelles que han confiat políticament amb la meva humil persona ja siguin els meus companys i companyes del partit, com els ciutadans que han votat la candidatura socialista que he tingut l'honor de liderar, com els treballadors i treballadores de l'ajuntament. Gràcies sinceres i infinites!", ha conclòs.

Precisament en aquest sentit, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, ha lloat el compromís i el treball polític dut a terme per Alfons García durant tots aquests anys a la vida política municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

"Són persones honestes i compromeses com l'Alfons les que honoren al PSC i fan que el Partit Socialista s'ha hagi consolidat com el primer partit de Catalunya. I que quedi clar que no parlo tan sols dels resultats electorals, parlo del compromís, de la lluita política, i de la determinació de treballar, tant des de les institucions com a peu de carrer, per assolir aquesta societat justa i cohesionada que desenvolupa el socialisme. Estic convençut que sempre podrem seguir comptant amb l'Alfons perquè les persones com ell no abdiquen mai de les seves conviccions ètiques i ideològiques", ha explicat el primer secretari dels socialistes del Camp de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: