Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Tarragona es nega a tocar els límits del terme municipal, com li demana Altafulla

Viñuales: "No canviarem el límit del terme municipal de Tarragona, però si Altafulla vol pot formar part de la nostra ciutat"

Imatge de l'estació de ferrocarril 'Altafulla Tamarit', ubicada al terme municipal de Tarragona Imatge de l'estació de ferrocarril 'Altafulla Tamarit', ubicada al terme municipal de Tarragona BERNAT BORRÀS - ARXIU / TRENSCAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Febrer 2024 10:27

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que “òbviament no canviarem el límit municipal de Tarragona, però si volen el municipi d’Altafulla pot formar part de Tarragona i així tots els serveis seran comuns”.

Aquestes declaracions es produeixen després que el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, expressés als mitjans de comunicació que Altafulla vol ampliar el límit actual del seu terme municipal fins a la desembocadura del riu Gaià i així guanyar 70 hectàrees que actualment pertanyen a Tarragona. Més enllà de les raons històriques que vinculen Altafulla amb l'antic poble de Tamarit, Molinera argumentava que el veïnat de la zona del Vinyet fan ús dels serveis municipals d'Altafulla (recollida de brossa, Aigües d'Altafulla, centres educatius, Policia Local...).

L’alcalde Viñuales, però, recorda que per modificar els límits d’un terme municipal calen dues coses: o bé que els dos municipis hi estiguin d’acord, “la qual cosa òbviament no és el cas o que hi hagi un error greu en l’actual delimitació, que tampoc és el cas". Per això Viñuales ho atribueix més "a algun tipus d'ocurrència que a una petició objectiva".

Finalment Rubén Viñuales lamenta haver-se assabentat pels mitjans de comunicació, quan divendres vinent està prevista una reunió entre els dos responsables polítics a l’Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: