Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Escudé distingit als Premis de Comunicació Tarragona 2019

El cap de premsa del Parlament de Catalunya ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació

Imatge de la gala de lliurament dels Premis Comunicació Tarragona, en una edició anterior Imatge de la gala de lliurament dels Premis Comunicació Tarragona, en una edició anterior DIARI LA REPÚBLICA CHECA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Juny 2019 11:38

La gala de lliurament dels Premis Comunicació Tarragona 2019 tindrà lloc el pròxim divendres 28 de juny i ja es coneixen els noms dels guardonats d’aquesta VII edició. Enguany, el cap de premsa del Parlament de Catalunya, Josep Escudé, ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació. A més, enguany s’han introduït algunes novetats amb la instauració de les noves categories ‘Premi Internacional’, ‘Periodista D.O Tarragona’, ‘Premi cultural’ i ‘Periodista revelació’. El lliurament dels reconeixements als millors comunicadors de l'any tindrà lloc a les 18:45 h, al Teatret del Serrallo, durant una gala solidària a favor de la Muntanyeta.

En aquesta edició, a més de Josep Escudé, els Premis Comunicació Tarragona 2019 han guardonat el fotògraf Ramon Segú 'Chinchilla', en la categoria ‘Trajectòria’; el dibuixant José Manuel Álvarez Crespo 'Napi', en la categoria de ‘Premsa gràfica’; la periodista Nuria Riu, en la categoria de ‘Transparència’; la periodista de RNE Pilar Ribas, amb el premi de ‘Premsa Radiofònica’; el corresponsal a Tarragona de Nació Digital Jonathan Oca, en la categoria de ‘Periodisme Digital’; el periodista del Diari de Tarragona Marc Libiano, en la categoria de ‘Premsa Esportiva’; el consultor de comunicació i periodista Jordi Salvat, en la categoria ‘2.0’.

Els guardonats en les noves categories

A més, el jurat, en aquesta edició, ha introduït noves categories. La Tertilieta d'Onda Cero ha estat distingida amb el nou Premi Cultural; el periodista de TAC12 Jordi Murtró ha estat guardonat en la nova categoria ‘Revelació’; la periodista de TV3 Núria Solé ha estat distingida en la nova categoria de Periodisme D.O. Tarragona; i el president de Mediapro Jaume Roures ha estat guardonat amb el nou Premi Internacional.

Menció Especial al departament de comunicació de l'Arquebisbat de Tarragona

Els membres del jurat han acordat també concedir una Menció Especial al departament de comunicació de l'Arquebisbat de Tarragona, liderat per Santiago Grimau, per l'atenció i facilitats donades a les desenes de periodistes que es van encarregar de fer la cobertura mediàtica de la Beatificació del Dr. Marià Mullerat i Soldevila i de l'acte d'ordenació de Joan Planellas com a Arquebisbe de Tarragona.

Un record en honor a Xavi Zaragoza

Durant la gala, que serà presentada pel periodista Oliver Márquez, es farà un homenatge pòstum al periodista torrenc Xavi Zaragoza, que ens va deixar el passat 11 de maig, víctima d'un atac de cor, amb només 34 anys.

El jurat

Per últim, cal recordar que el jurat de l'edició d'enguany està format per l’empresària Andrea Mazzanti; la directora comercial del Casino de Tarragona, Patrícia Anton; la coaching Cindy López; el president de l'Associació d'Empresaris d'Hoteleria de la Província de Tarragona, Francesc Pintado; la psicòloga clínica Maria Checa; l’empresària i rotària Virgínia Morcillo; el president Col•legi Farmacèutics, Joaquim Nolla; la periodista de Constantí Ràdio Noelia Silvero; Faustino Herreros, de Comunicació de la Guàrdia Civil; el periodista Ricard Checa; Maria Pinyol, de Comunicació dels Mossos d'Esquadra i l’advocat i professor universitari, Víctor Canalda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: