Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ball de Vells de Valls estrena ventall i domàs per Sant Joan a ritme de paròdia musical

El nou domàs i el ventall, enguany de color fúcsia seran els elements de marxandatge del ball per Sant Joan / Els personatges parodien la popular cançó 'Lo malo' al clip musical 'Lo Vano'

Imatge extreta del vídeo-parodia musical 'Lo Vano' que s'ha creat amb el Ball de Vells per aquest Sant Joan Imatge extreta del vídeo-parodia musical 'Lo Vano' que s'ha creat amb el Ball de Vells per aquest Sant Joan GRUP DEL TEATRE PRINCIPAL
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Juny 2018 11:01

El Ball de Vells de Valls, que porta a escena el Grup del Teatre Principal, ha estrenat avui una paròdia musical online i a través dels seus canals 2.0 amb la que vol promocionar el nou ventall de la seva col·lecció anual, que aquest any es tenyeix de color fúcsia, i el nou domàs, dues iniciatives que es poden adquirir a partir d'avui a diversos establiments de la ciutat.

Amb aquest ja son sis els diferents ventalls del ball, mentre que amb el nou domàs es vol guarnir les  cases vallenques amb el mateix color fúcsia i el logotip del Ball de Vells, per anunciar que la Festa  Major de Sant Joan ja és a punt d'esclatar.

El clip musical'Lo Vano' -una paròdia de la popular cançó 'Lo Malo'- ha estat realitzat amb la col·laboració de l'estudi EchoStudio, enregistrat per EnfokArt  i amb el restaurant vallenc Portal22 com a escenari de fons.

Els ventalls i domassos es poden trobar des d'avui als següents establiments: Llibreria Roca, El Safareig, Lluïsa Vives Joguets, Nou Milan, Picarol i Moments, així com a cadascuna de les sortides i  representacions del ball durant la Festa Major.

El Ball de Vells de Valls escalfa motors per Sant Joan, quan es podrà veure els dies 22, 23 i 24 de juny en les seves representacions tradicionals a les places, així com a Completes i al Tomb del Poble.

Pots veure la paròdia musical

.be" target="_blank" rel="noopener">aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: