Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roba Estesa i Pasquines oferiran un espectacle de solidaritat feminista a Tarragona

Serà aquest divendres, 8 de febrer, a les 21:00h, al Teatre Tarragona, on es fusionaran les disciplines artístiques del teatre i la música encapçalades únicament per dones

Imatge del grup Pasquines, les quals actuaran aquest divendres al Teatre Tarragona Imatge del grup Pasquines, les quals actuaran aquest divendres al Teatre Tarragona TORNAVÍS TEATRE
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Febrer 2019 19:08

El grup de música Roba Estesa torna a la ciutat de Tarragona després de la seva actuació davant la Tabacalera de Tarragona al Santa Tecla 2017. El grup pujarà a l’escenari del Teatre Tarragona aquest divendres a les 21:00h.

L’acte també comptarà amb teatre i l’actuació del grup Pasquines, procedents de Sant Cugat del Vallès.

“La situació actual requereix una resposta feminista clara i unànime, i nosaltres hi volem posar el nostre granet de sorra”, comenta l’associació organitzadora de l’esdeveniment, Tornavís Teatre.

Aquest espectacle destaca pel fet que només actuaran dones sobre l’escenari, per tal de recaptar fons que facin front a les diferents causes repressives vigents actualment que es deriven de la lluita feminista.

Les entrades estan disponibles en aquest enllaç a 10€ -8€ pels menors de 25 anys i majors de 65 anys–.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: