Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alba Raventós portarà la perfomance 'El Timo' al Teatre Joan Colet de Calafell

L'artista calafellenca presentarà, el diumenge 2 d'octubre, la seva primera creació en solitari on fusiona dansa, veu i històries

L'artista calafellenca Alba Raventós presentarà aquest diumenge la perfomance dansa 'El Timo' L'artista calafellenca Alba Raventós presentarà aquest diumenge la perfomance dansa 'El Timo' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Setembre 2022 10:35

Alba Raventós tornarà aquest diumenge 2 d'octubre a Calafell per presentar la dansa perfomance 'El Timo', la primera creació en solitari de l'artista calafellenca resident al Montseny. L'espectacle es podrà veure, a les 19 h, al Teatre Joan Colet, i inclou un col·loqui final entre el públic i l'artista.

'El Timo' és una actuació composta de dansa, veu i històries per fer vibrar el pensament i el cos: "Una barreja de disciplines artístiques i temàtiques humanes", descriu l'Alba Raventós. Com si fos la glàndula del timo, aquesta peça es transforma cada vegada que es presenta. A mesura que avança la perfomance, s'exploren les capacitats corporals des del punt de partida del "Ballem-ho tot".

I la nostra història? Li oferim atenció en aquest relat polièdric. La intensitat, la veritat i les històries que ens envolten. Com s'expliquen les nostres vides? Investigacions que s'expressen des de l'art, els records, els perdons i els oblits.

Un espectacle multidisciplinar que mostra una barreja d'art que, si bé és més freqüent en programacions d'arts escèniques de Barcelona, no és tan habitual trobar-lo en teatres dels pobles i ciutats petites com Calafell.

Les entrades es poden adquirir per 8e (taquilla), 7e (anticipada) o 5,20e (-25 anys o +65 anys) a entrades.calafell.cat 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: