Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Trena' farà parada a Valls i al Vendrell aquest cap de setmana

L'obra dirigida per Clara Segura es representa aquest dissabte al Centre Cultural de Valls i el diumenge al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell

Imatge d'una escena de 'La Trena' Imatge d'una escena de 'La Trena' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 23 Febrer 2023 22:03

Aquest cap de setmana arriba a Valls i al Vendrell un plat fort de l'escena teatral catalana: 'La Trena', amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina. L'obra dirigida per Segura es representarà aquest dissabte 25 de febrer, a les 20 h, al Centre Cultural de Valls, -amb pràcticament totes les entrades exhaurides-, i l'endemà diumenge dia 26, a les 18 h, serà al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, que fa dies ha penjat el cartell de "sold out".

Després de l'èxit editorial i teatral arreu del país, l'èxit d'aquest muntatge teatral també s'ha traduït a la platea dels teatres catalans.

'La Trena'

Aquesta és la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. Lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles. No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: