Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La previsió de fort vent obliga a ajornar el piromusical del Lledó a la Pobla

Se celebrarà el diumenge, 10 de febrer, a partir de les 20 h al camp de futbol municipal

El piromusical del Lledó a la Pobla de Mafumet, en una edició anterior El piromusical del Lledó a la Pobla de Mafumet, en una edició anterior CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 15:59

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha ajornat el tradicional piromusical del Lledó, previst per aquest dissabte, 2 de febrer, davant la previsió de forts vents al Camp de Tarragona, emesa pel Departament d’Interior. Per tal de garantir la seguretat dels espectadors i visitants, el consistori ha traslladat l’acte al diumenge, 10 de febrer. Se celebrarà al camp de futbol municipal, a partir de les 20 h, convertint-se així en el darrer acte de la Festa Major d’Hivern del municipi.

Tot i aquest canvi d’última hora, la resta de la programació es manté. D’aquesta manera, aquest divendres, 1 de febrer, a partir de les 21 h, tindrà lloc el concert dels emblemàtics SAU al pavelló, mentre que el dissabte, 2 de febrer, dia de la Mare de Déu del Lledó, el protagonisme serà per a la litúrgia. La jornada començarà amb la missa que anirà seguida per la cercavila festiva musical. Amb aquesta, s’arribarà fins al pavelló on els espectadors i visitants podran gaudir del tradicional vermut popular que comptarà amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla de Reus i l’Associació de Dones mare de Déu del Lledó. A la tarda, arribarà ‘La Pobla Lledó Session’, una proposta pels amants de la música electrònica que podran gaudir al ritme del DJ Luka Caro, el DJ Alex Sunrise, Gabry DC, el DJ Salmer, DJ Guibbons i el DJ Ian Tules.

Finalment, el diumenge, 3 de febrer, es completa la programació amb el primer torneig de botifarra, el Concert Kids amb Gisela i la representació teatral ‘El tràmit’. Aquesta última té un preu de 5 euros per entrada amb un rerefons solidari, ja que la recaptació íntegra serà destinada a causes benèfiques.

El programa complet de la Festa Major del Lledó de la Pobla de Mafumet està disponible en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: