Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'arribada de "La Vuelta" a Tarragona provocarà afectacions a les línies dels autobusos municipals

Les línies L5 i L85 que uneix Sant Salvador amb el centre estaran totalment tallades, sense recorregut alternatiu, mentre duri la cursa

Les línies L5 i L85 que uneixen Sant Salvador amb el centre de Tarragona estaran totalment tallades, sense recorregut alternatiu, de les 16 a les 18 h aproximadament Les línies L5 i L85 que uneixen Sant Salvador amb el centre de Tarragona estaran totalment tallades, sense recorregut alternatiu, de les 16 a les 18 h aproximadament ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Agost 2023 18:22

Amb motiu de l'arribada de "La Vuelta Ciclista a España" a Tarragona, el pròxim dimarts 29 d’agost, a partir de les 14:00 h i fins a les 18:00 h, aproximadament, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha previst recorreguts alternatius de les línies dels autobusos municipals.

L’EMT ha creat itineraris alternatius per donar el màxim de cobertura possible als usuaris i usuàries adaptant-se als talls de mobilitats durant el temps que duri el pas de la 4a etapa de l’esdeveniment esportiu.

Donada la impossibilitat de creuar la ciutat, les dues línies que vertebren la ciutat i que uneixen Ponent amb Llevant i amb Sant Pere i Sant Pau, passant pel centre, es partiran cadascuna en dos trossos i caldrà que els usuaris/es que vulguin anar de punta a punta de la línia facin transbordament al centre.

Des d’avui dilluns 28 d'agost, a les 21:00h, aproximadament les línies L-8, L-13, L-21 realitzaran recorregut alternatiu fins demà dimarts a les 14:30h aproximadament, quan començaran tots els talls previstos a la xarxa d’EMT.

Les línies que habitualment circulen per Rambla Vella tindran recorregut alternatiu pel passeig Rafael Casanova per tal de poder connectar les dues parts de la ciutat, que d'altra forma quedarien aïllades.

Les línies L5, L85, L21, L41 restaran sense servei fins que la Guàrdia Urbana restauri la normalitat del trànsit en el seu recorregut.

Podeu consultar els detalls de les afectacions en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: