Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen millorar la senyalització de les carreteres que uneixen el Vendrell amb el Fondo del Mata

La Xarxa Vendrellenca demana a la Diputació que s’afegeixi als panells els noms de les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor

Senyal abans d'arribar a la rotonda nova Senyal abans d'arribar a la rotonda nova XARXA VENDRELLENCA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2024 19:06

La Xarxa Vendrellenca, amb el recolzament de les urbanitzacions de Mas Borràs i Mas Astor, ha demanat millores a la senyalització de les carreteres TP2044 i TV2048 que uneixen el Vendrell amb l’espai d’esbarjo Fondo del Mata, perquè s’afegeixi les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor, que ara per ara no figuren als panells.

La XV recorda que la construcció de la nova rotonda a la sortida de Sant Vicenç de Calders va alertar als membres de la federació d’entitats veïnals "de les mancances en matèria de senyalització en aquesta carretera". Després de fer una revisió de tot el traçat des del Vendrell fins a la nova rotonda "vam detectar mancances en la senyalització, donat que en cap dels panells es posava que per aquesta carretera es podia arribar fins a les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor". La Xarxa també va detectar que la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo del Mata "era deficient".

Des de l’entitat han dirigit un expedient a l’àrea de Carreteres de la Diputació perquè es facin canvis a la senyalització necessaris que incloguin les urbanitzacions de Torreblanca, Mas Borràs i Mas Astor i que millorin la senyalització de l’espai d’esbarjo Fondo del Mata.

Les entitats veïnals esperen una resposta positiva, per part de la Diputació de Tarragona, a aquesta demanda de millora i confia que és facin es canvis que
demana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: