Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç s’adhereix a la campanya de l'Hospital del Vendrell per fer bates amb bosses de plàstic de la brossa

S’enviarà un vídeo tutorial per tothom que vulgui participar-hi

L'Hospital del Vendrell necessita bates L'Hospital del Vendrell necessita bates IAS
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 12:20

L’Ajuntament de l’Arboç s’adhereix a la campanya que ha iniciat l’Hospital Comarcal del Vendrell davant la falta de bates d’un sol ús. El repte consisteix en la fabricació casolana de bates amb bosses de plàstic de la brossa, de les que hi han a qualsevol supermercat. Per això, el consistori fa una crida a tota la ciutadania a participar-hi i s’enviarà un vídeo tutorial amb les indicacions pas a pas per elaborar-les.

Tothom que pugui fer-ne i disposi de bosses de plàstic per a la brossa, s’ha de posar en contacte amb l’Ajuntament a través dels telèfons municipals (642 153 572 i 642 153 580 ) de dilluns a dissabtes, de 10h a 13h i de 17h a 20h, i personal municipal passarà a recollir-ho casa per casa.

Qui vulgui col·laborar però no tingui bosses de plàstic també pot trucar i se li faran arribar. Totes les bates elaborades s'esterilitzaran i posteriorment seran utilitzades per personal sanitari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: