Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els superpoders de la infermeria

És el lema de la campanya del Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona de suport a les infermeres per les xarxes

La campanya sorgeix a partir del conta-contes recentment publicat per CODITA 'Els superpoders de la Marta' La campanya sorgeix a partir del conta-contes recentment publicat per CODITA 'Els superpoders de la Marta' CODITA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 03 abril 2020 11:58

El Col·legi Oficial d'Infermeres de Tarragona (CODITA) ha llençat una campanya de suport a les infermeres a través de les xarxes. La iniciativa es basa en una crida als més joves de les cases perquè facin arribar missatges de suport a les infermeres a través d'Instagram, Twitter, Facebook amb l’etiqueta #SuperInfermeraCODITA.

Els missatges de suport poden ser en format de dibuix, vídeo o carta; una manera de ajudar a entretenir els més joves i petits de les cases en aquests durs dies de confinament. A més, tots els participants rebran un obsequi des de CODITA.

La campanya sorgeix a partir del conta-contes recentment publicat per CODITA 'Els superpoders de la Marta', un llibre que ara també està en format vídeo, dirigit als més menuts i que explica les activitats que realitzen les infermeres, alhora que promou hàbits i estils de vida saludables, narrat a través de la mirada d’una nena i la relació amb el seu avi.

El vídeo del llibre 'Els superpoders de la Marta'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: