Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reobriran el dispensari del Barri Gaudí de Reus a principis d'any

El centre sanitari estava tancat des de l'inici de la pandèmia

El delegat del Govern ho va comunicar ahir a l'alcalde i a la presidenta de l'associació de veïns en una reunió que es va celebrar al Centre Cívic Mestral El delegat del Govern ho va comunicar ahir a l'alcalde i a la presidenta de l'associació de veïns en una reunió que es va celebrar al Centre Cívic Mestral SALUT.CAT
Salut ACN
Dimarts, 13 Desembre 2022 16:12

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, ha anunciat que el 9 de gener es reobrirà el dispensari del barri Gaudí de Reus, tancat des de l'inici de la pandèmia. Al centre s'oferirà atenció directa a les persones i un programa comunitari de prevenció i promoció de la salut.

De dilluns a divendres, s'atendran visites d'incidència sobrevinguda a través de cites no programades i es faran assistències d'infermeria com anàlisis de sang i d'orina o electrocardiogrames. Hi treballaran un metge i una infermera, una treballadora social, un professional de Benestar Emocional i Salut Comunitària, un dietista-nutricionista, així com personal administratiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: