Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Vendrell s’adhereix al "Pacte per la Generació D"

Els dies 8, 9 i 10 de novembre, hi haurà l'autobús del programa itinerant "Únete a la Generación D" amb recursos i orientació sobre digitalització

L'autobús de la campanya "Únete a la Generación D" farà parada els dies 8, 9 i 10 de novembre al Vendrell L'autobús de la campanya "Únete a la Generación D" farà parada els dies 8, 9 i 10 de novembre al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Tecnologia Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Novembre 2023 20:39

L’Ajuntament del Vendrell, a través de la Regidoria de Transformació digital, s’adhereix al “Pacte per la Generació D” i al “Manifest per la millora de les competències digitals de la ciutadania espanyola”, una iniciativa del Ministeri d’Afers econòmics i transformació digital del govern espanyol.

Amb aquesta adhesió l’Ajuntament pretén, entre d’altres objectius, contribuir a formar la ciutadania en competències digitals transversals i per a l’ocupació. i ajudar a assolir els objectius estratègics del Plan Nacional de Competencias Digitales.

La unitat mòbil arriba al Vendrell

Els propers dies 8 (només a la tarda), 9 i 10 novembre (matí i tarda), al c/ Apel·les Fenosa (barri el Puig i e Pàlag), hi haurà una unitat mòbil de RTVE del programa itinerant “Únete a la Generación D” i es convida tota la ciutadania a participar-hi.

Aquest espai itinerant ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al senzill desenvolupament de les seves competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana (cercadors d’internet, xarxes socials, ciberseguretat, gestions en línia).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: