Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns de Coma-ruga critiquen "la mala imatge" que dona la tela verda col·locada en vistes a les obres

La tela té com a principal funció aïllar i protegir elements característics de Coma-ruga en vistes a les obres del projecte d'urbanització del centre turístic

La tela verda ha estat criticada per un grup de veïns de Coma-ruga La tela verda ha estat criticada per un grup de veïns de Coma-ruga CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Gener 2019 18:58

Un grup de veïns del barri marítim de Coma-ruga s'han queixat de la tela verda que l'Ajuntament del Vendrell ha posat per tal d'aïllar i cobrir alguns elements del centre turístic, en vistes a les futures obres de remodelació del centre de Coma-ruga.

Aquests veïns consideren que la tela dona una imatge "esperpèntica" a la zona més turística del barri i es mostren contraris a mantenir-la durant l'estiu: "A primers d'any, l'Ajuntament li dóna una volta més a la rosca de l'esperpent del nostre centre turístic i al barrat i precintat que des d'agost aïlla els elements més nobles de l'estany i del manantial, ara afegeix una tela verda que els recobreix -encara que sigui per protegir els vianants de desprendimientos-". En cas que les obres comencein després de l'estiu, els veïns es pregunten si "fins a llavors hem de donar aquesta imatge?".

La urbanització del centre de Coma-ruga i la rehabilitació de l'edifici del Tabaris

El passat 21 de desembre, Ajuntament del Vendrell va aprovar la convocatòria de la licitació de la redacció del projecte d’urbanització de recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga, que engloba la plaça dels Germans Trillas i l’entorn de l’estany, com a elements estratègics de foment de la seva activitat turística i econòmica.

En concret, s’han licitat tots els serveis d’intervenció tècnica que, d’una banda, inclouen l’estudi geotècnic, la redacció de projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut en el treball. I de l’altra banda, en la fase d’execució de les obres inclouen la direcció de les obres i la direcció d’execució material de les obres i el control de qualitat de la coordinació de seguretat i salut.

El pressupost base de la licitació és de 42.050,58 € (IVA exclòs), que es financen al 50% entre l’Ajuntament i els fons europeus FEDER.

D’altra banda, la Junta de Govern Local també va aprovar l’adjudicació (despesa menor) al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, COAC, per tal que prepari la licitació i faci l’assessorament pel desenvolupament del Concurs d’Idees Arquitectòniques per a la rehabilitació de l’edifici Tabaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: