Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Love of Lesbian presenta 'Miralls i miratges' al Teatre Fortuny

El concert que tindrà lloc aquest divendres 1 de febrer ja fa dies que va exhaurir les entrades

Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, al concert que la banda va fer al FIM de Cambrils, el 5 d'agost del 2017 Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, al concert que la banda va fer al FIM de Cambrils, el 5 d'agost del 2017 M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 31 Gener 2019 19:03

Love of Lesbian presentarà a la capital del Baix Camp 'M&M Miralls i Miratges', el concert més introspectiu i teatralitzat de la seva carrera. La banda liderada per Santi Balmes sortirà a l'escenari del Teatre Fortuny aquest divendres 1 de febrer, a les 21:00h, havent esgotat les entrades disponibles per aquest concert.

El grup de Sant Vicenç dels Horts presenta una proposta inèdita en la seva trajectòria ja que està pensada només per a teatres i auditoris. Love of Lesbian recupera una vintena de peces del seu repertori i les acompanya amb una posada en escena dirigida per Guillem Albà.

La banda, que oferirà un concert de 2 hores aproximadament, està formada per Santi Balmes (veu i guitarres), Julial Saldarriaga (veu, guitarres i sorollets), Jordi Roig (guitarres), Joan Ramon (baix), Oriol Bonet (bateria) i Dani Ferrer (teclats).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: