Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus es converteix en la seu del teatre musical

El Reus Teatre Musical tindrà lloc al Bravium Teatre, del 25 al 27 de novembre

El grup Barcelona Gay Men Chorus donarà el tret de sortida al 3r Reus Teatre Musical, demà divendres, a les 21:30h. El grup Barcelona Gay Men Chorus donarà el tret de sortida al 3r Reus Teatre Musical, demà divendres, a les 21:30h. CEDIDA.
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2016 11:33

La capital del Baix Camp acull, del 25 al 27 de novembre, la 3a edició del Reus Teatre Musical (RTM), festival de teatre musical de petit i mitjà format, que es realitzarà al Bravium Teatre. Organitzat per Les Artistes Locals, Bravium Teatre i amb la col·laboració de Vermuts Miró, el RTM és el primer festival d’aquestes característiques de l’Estat espanyol.

Els Barcelona Gay Men Chorus, conegut per la seva aportació solidària i social d'integració cap al col·lectiu homosexual i la comunitat sorda, seran els encarregats de dur a terme la primera actuació el divendres 25 de novembre, a les 21.30h, amb un concert repertori de musicals. L'endemà dissabte dia 26, a la mateixa hora, serà el torn de la companyia lleidatana Les Mus amb el seu espectacle ‘Crisi Existencial’. Aquest espectacle és 100% representatiu del teatre musical de petit format, amb cançons i música en directe.

I la cloenda del festival tindrà lloc el diumenge dia 27, a les 12h, amb l'espectacle ‘El Teu Conte Em Sona’ de la companyia reusenca Lucky&Luke. Un divertit musical familiar d'animació a la lectura amb cançons en directe, màgia, ball, titelles i molt d'humor.

Les entrades i abonaments del RTM es poden reservar al Bravium Teatre de diverses maneres: per telèfon al 977-343701 (contestador automàtic); per la web www.braviumteatre.com; o a la guixeta el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. El preu dels espectacles dels dies 25 i 26 serà de 10 euros. En canvi, l’espectacle del dia 27 tindrà un cost de 5 euros. Per poder assistir a les tres actuacions es pot aconseguir un abonament de 23 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: