Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El barri de Clarà de Torredembarra es prepara per viure la festa de Sant Sebastià

Els actes festius se celebraran del 20 al 22 de gener

El barri de Clarà celebra aquest cap de setmana la festa de Sant Sebastià El barri de Clarà celebra aquest cap de setmana la festa de Sant Sebastià ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2023 21:11

El barri de Clarà de Torredembarra es prepara per viure aquest cap de setmana la festa de Sant Sebastià. L’Ajuntament ha presentat un programa amb esdeveniments que comencen divendres 20 de gener i clouran diumenge dia 22.

L’acte inaugural de la festivitat de Sant Sebastià serà un concert a càrrec de la Coral Santa Rosalia, que tindrà lloc aquest divendres dia 20, a les 21h, a l’església de Sant Joan Baptista de Baix a Mar.

La cartellera festiva es reprendrà el diumenge dia 22 de gener amb un parell d’activitats a les 11 del matí; s’oficiarà una missa solemne en honor al patró Sant Sebastià i es podrà gaudir del parc de jocs amb inflables per a totes les edats i tallers de pinta cares i llaminadures. El primer acte se celebrarà a la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà i el segon a la plaça de Nelson Mandela.

A les 11:30 h, a les pistes del carrer del Camí del Moro, tindrà lloc el XIII Campionat de petanca Sant Sebastià per a participants. Les inscripcions s’han de fer contactant al número 616119879.

L’acte de cloenda serà un vermut amb la companyia del Trio Pixinguinha, es farà la plaça de Nelson Mandela a partir de les 13.30 h.

Pendents de la meteorologia

A causa de la possibilitat de patir inclemències meteorològiques els dies de festa, l’Ajuntament informa que en cas que es produeixin, els actes seran traslladats al Casal Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: