Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona gestiona els ajuts al lloguer amb motiu de la covid-19

S'ofereix a persones afectades per la crisi ajuts al pagament total o parcial de la renda de lloguer i ajuts a la cancel·lació total o parcial de microcrèdits

El Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona està situat al carrer dels Descalços, 11 El Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona està situat al carrer dels Descalços, 11 ARXIU / INFOCAMP
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Mai 2020 08:22

A partir d'aquest dimarts 19 de maig es preveu que es posi en marxa un programa d’ajuts al lloguer, impulsat pel govern espanyol amb la coordinació de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

La finalitat d’aquest programa és ajudar a les persones que es trobin en situació de risc d’exclusió social per algun motiu derivat de la crisi del coronavirus i se’ls ofereix d’una banda, ajuts al pagament total o parcial de la renda de lloguer, amb la finalitat de resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer; o, de l’altra banda, amb ajuts a la cancel·lació total o parcial dels microcrèdits, amb la finalitat de fer front a la devolució de crèdits pendents.

Es prioritzaran les sol·licituds telemàtiques, a través del web de la Generalitat de Catalunya. De forma presencial també es podran dur a terme, seguint les indicacions del Servei Municipal de l'Habitatge de Tarragona.

Els ajuts es podran demanar, del 19 de maig al 30 de setembre del 2020, fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: