Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els treballs per reparar la zona afectada del passeig marítim d'Altafulla s'iniciaran la setmana vinent

Les obres consistiran en la creació d'una nova escullera de protecció perquè l'últim temporal va danyar el dic

Un dels trams del passeig marítim d'Altafulla, on s'ha actuat d'emergència per evitar futurs danys amb l'arribada del pròxim temporal Un dels trams del passeig marítim d'Altafulla, on s'ha actuat d'emergència per evitar futurs danys amb l'arribada del pròxim temporal MAR ROVIRA / ACN
Urbanisme ACN
Dijous, 18 Gener 2024 16:46

Els treballs de reparació i protecció del passeig Botigues de Mar començaran la setmana vinent. Aquests consistiran en la creació d'una nova escullera de protecció que tindrà les mateixes característiques que el dic fet a finals d'any pel Servei Provincial de Costes. També es recuperarà l'amplada existent al passeig marítim previ a l'esfondrament provocat pels darrers temporals.

L'Ajuntament d'Altafulla es fa càrrec de les obres que estan previstes que s'executin en un termini d'un mes i que tenen un cost de 80.000 euros (sense IVA).

Paral·lelament, s'està tramitant la concessió de passeig marítim amb el Servei de Costes de l'Estat per tal que es faci càrrec del seu manteniment, ja que la titularitat d'aquest espai no és municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: