Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La sala sota la plaça de l'Era del Castell del Morell serà un espai polivalent

Aquest ha estat el resultat després del procés participatiu que va començar el passat mes d’octubre

La sala situada sota la plaça de l'Era del Castell, al Morell, esdevindrà un espai polivalent La sala situada sota la plaça de l'Era del Castell, al Morell, esdevindrà un espai polivalent AJUNTAMENT DEL MORELL
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Gener 2024 20:47

El Morell ja ha decidit què serà la sala situada sota la plaça de l'Era del Castell. Després de l'anàlisi elaborada pels serveis tècnics de l'Ajuntament, s'han publicat els resultats finals del procés participatiu que es va engegar el passat mes d’octubre. Finalment, s'ha convingut que la sala esdevingui un espai polivalent. Aquesta decisió és fruit de la implicació activa de les morellenques i morellencs durant tot el procés participatiu.

L'objectiu era aplegar l’opinió de la ciutadania per saber quins usos se’n podria fer. "Volem que la ciutadania participi no només en els pressupostos participatius, sinó en diferents aspectes del present i futur de la nostra vila", assegura l'alcalde, Eloi Calbet.

D'altra banda, Miquel Roig, regidor de Participació ciutadana, es mostra satisfet, ja que "després de les dues sessions, i aquesta última on hem pogut saber en què es convertirà la sala, hem vist una molt bona resposta per part de les morellenques i morellencs i un interès real".

Entre les propostes que s’han posat sobre la taula durant el procés hi havia un possible Museu del Poble, un espai de coworking, un espai de musculació o un espai jove.

Aquestes, però, s’han acabat descartant al llarg de les sessions i s’ha apostat per l’espai que pogués tenir un ús més divers i que el màxim de gent possible pogués aprofitar al municipi.

Així mateix, des del consistori es valoren molt positivament totes les propostes rebudes i se'n destaca el potencial. Tot i que l’ús ja s’ha decidit, en el procés de disseny i execució continuarà sent molt important la participació de la ciutadania, per aconseguir un espai el més adaptat possible a les necessitats de  la vila. Així doncs, es continuarà comptant amb totes aquelles persones que s’han implicat en aquest procés fins a la finalització definitiva del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: